Waarom een B2B marketing coach inhuren?

door | nov 19, 2022 | Coaching | 0 Reacties

Hoe krachtig is jouw B2B marketing? De ontwikkelingen gaan razendsnel. Een marketing coach inhuren kan jou wel eens heel veel rendement opleveren.

Om ook in 2023 succesvol te zijn is het van belang te realiseren dat het spel aan het veranderen is. Kopers worden steeds beter in het online zelf onderzoek doen, vullen minder vaak webforms in en worden steeds actiever in dark social omgevingen. 

Hoe ga jij om met deze veranderingen? Waar sta jij nu met marketing en waar zou je graag naartoe willen? 

Ik werk vanuit deze 4 niveau’s en mijn kracht zit vooral in marketeers helpen van level 2 naar 3 te groeien.

1. List building

2. Leadgeneratie

3. Demand generation

4. Branding

We ambiëren als B2B marketeers allemaal niveau 4. Branding is het hoogst haalbare. Je bent dan Top of mind en je wordt besproken tijdens een overleg bij een bedrijf en direct op een shortlist geplaatst, nog voordat je het zelf als leverancier in de gaten hebt.

B2B Marketing Coaching & Training

Een luisterend oor, besluitvaardig zijn, voorkomen dat je maanden werk weg kan gooien, scherpe inzichten, management buy in en vanuit een geheel andere Mindset dingen anders gaan zien en sneller resultaat. Dat gebeurt er als wij gaan samenwerken.

Hoe ga je om met Dark social? Demand generation? Webforms en Branding op LinkedIn?

Misschien denk je: coaching in B2B marketing, bestaat dat? Ja, ik coach nu al B2B Marketeers, Consultants & Marketing Teams, zowel 1 op 1 als online in kleine groepen. Het werkt.

Wat wordt het uitgangspunt van onze samenwerking? Meer waarde aan jouw publiek leveren EN gelijkertijd ook zoveel mogelijk frictie in jouw funnel verwijderen. Precies zoals kopers dat nu graag willen ervaren.

We gaan eerst focussen op het creëren van conversaties, conversies zijn hier een logisch gevolg van. De meeste marketeers benaderen dit precies andersom, dat werkt niet.

Door mijn hulp zul je snel merken dat:

✅ Het aantal opportunities in de Sales pipeline stijgt

✅ De juiste Mindset voor 2023 ontstaat

✅ Er keuzes gemaakt worden die noodzakelijk zijn

✅ Er weer groei gerealiseerd wordt

Geïnteresseerd om van level 2 naar 3 te groeien?

Plan mij in voor een gratis online strategiegesprek

Aldo Wink
Aldo Wink

Ik help marketing op te schalen en groei te versnellen – Demand Generation – B2B Marketing Coach & Trainer – Community builder.