Zo bouw je een Demand Generation Engine

Woensdag 29 maart 13:00 uur, Amsterdam

In deze workshop leert Aldo Wink jou hoe je een Demand Generation Engine opzet. Deelnemers ontvangen ook een  erg praktische  checklist in Notion format!

Eén Primair Marketing programma

 In deze workshop leer ik je hoe je een High Performance Marketingprogramma opzet op basis van Demand Generation.

We doorlopen de onderstaande 5 onderdelen: 

Demand Creation - Dark Social

Branding, Storytelling, Messaging, Positionering op LinkedIn, Podcasts en B2B influencers vanuit een heldere POV (point of view).

Demand Capturing - Middle & Bottom of the Funnel

Hier wordt alles in staat gesteld zelf gecreëerde behoefte op te vangen. Focus op High Intent signalen. ABM Ads, Demo’s, Webinars, contact formulieren, SEO – SEM, Review websites.

Creative - Thought Leadership content

Content productie en distributie. Weg met die saaie PDF’s die niemand leest. Investeer in content pillars. Zowel jouw prospects als Google zijn er gek op!

Marketing Operations - Tech Stack

Beheer van tools, data, analytics en ABM. Werkt nauw samen met Sales waar de inzet van marketing tactieken een rol speelt. 

Customer Marketing - Retentie

Focus op klantbehoud en groei bij bestaande klanten. Focus niet op MQL’s maar op Community.

Het Demand Generation playbook

Focus op betere uitkomsten & transformatie

De belangrijkste uitdaging voor elk bedrijf is vraag creëren voor jouw product of dienst. We focussen op de pijnpunten en het transformatieproces van je klant. Help hem te winnen.

ICP - Ideal Customer Profile

Haarscherp leggen we vast welke klant het beste bij jouw bedrijf past. Welk probleem los je op en welk resultaat kunnen ze daaruit verwachten? 

Market - Message - Fit

We optimaliseren je message en ontwikkelen een verhaallijn die herkenning oproept bij je ICP en we schetsen de transitie naar betere uitkomsten voor je klant. 

Verwijder alle frictie

Niet alle content hoeft achter een webformulier geplaatst te worden. Geef een boost in de Top of the Funnel. Ungate je content en vertrouw op het effect. 

Verzamel procesmatig alle leerpunten

De grootste stagnatie van groei is het niet goed analyseren en documenteren van wat wel werkt en wat niet. Blijf herhalen wat je doet, experimenteer en leer. 

Checklist

Deelnemers ontvangen nu mijn Demand Generation checklist (in Notion). Hét hulpmiddel om een eigen Demand Generation Engine te bouwen.

Over Aldo Wink

 In 2012 richtte ik marketing automation bureau Stan & Stacy op. In die periode heb ik samen met mijn team meer dan 50 implementaties uitgevoerd.

Het overbrengen van kennis is altijd een belangrijke drijfveer voor mij geweest. Anderen in hun kracht zetten en helpen zich te ontwikkelen geeft mij veel voldoening. 

De InDemand B2B Community waar je alles over Demand Generation leert, is een nieuw initiatief van mij.

De afgelopen paar jaar heb ik ongeveer 80 B2B marketing professionals getraind in marketing automation, buyer persona onderzoek en lead management.

Ik woon en werk vanuit Spanje en ‘Hiken’ in de bergen is mijn grote passie. 

Aldo Wink 

B2B Marketing Coach  & Community Builder

 

Aldo Wink

Mijn visie op B2B marketing

Reserveer jouw plek

 Deze ‘information packed’ workshop is voor B2B Marketing Managers, Growth Marketeers  & Marketing Consultants. Datum: 29 maart van 13:00 tot 17:00 uur in het Rosarium in het Amstelpark (RAI), Amsterdam.

Deelnemers ontvangen nu mijn Demand Generation checklist (in Notion) om een eigen Demand Generation Engine te bouwen.

Kosten Workshop:  299,- euro. incl. btw. Early bird korting = 30% (reserveer voor 11 maart – gebruik code UEVJFYKM

 

Education Partners

 

Logo
Talent
Engagement

E-mail me

aldo@aldowink.nl

Locatie

Rosarium Amstelpark, Amsterdam

LinkedIn

Wil je graag meer weten?