Samen vinden we jouw nieuwe pad voor groei

Marketing Strateeg & Demand Generation Trainer

Doelen halen

Snel weer op koers om je doelen te behalen. Stap voor stap schalen we op in het juiste tempo. 

Mentorship

Ik geef jou nieuwe inzichten te die het voor jou of jouw  team makkelijk maken verder te groeien.

Marketing love

De beste marketing voelt niet als marketing. Ontwikkel nieuwe relaties door anderen te helpen.

Talent ontwikkelen

Ik creëer scenario’s waarin tastbaar wordt hoe je talent en kracht kunt inzetten.

Veel b2b marketeers managers zitten vast

Haal je steeds minder resultaat uit leadgeneratie?

Nog meer focussen op leads werkt niet meer….  en nog meer marketingbudget lost het probleem niet op. Veel marketeers zitten vast. Leadgeneratie tactieken raken steeds verder uitgeput. Nog meer webformulieren in laten vullen werkt alleen maar averechts.

Demand genereren‘ is de basis van marketing succes en leads zijn daar een resultaat van. Het is mijn missie jou te leren hoe eerst de juiste vraag te creëren om vervolgens daar leads uit te genereren. Dit betekent een geheel andere manier van denken.

Veel marketeers worden geforceerd de verkeerde dingen te doen met teveel focus op leadgeneratie als gevolg. Sales blijft maar om meer en meer vragen. Dus, voel jij ook dat je vast zit in leadgeneratie? Ik help hiervoor de juiste oplossingen te vinden en weer resultaat te boeken.

Een van de 1e stappen de we samen zetten is bijvoorbeeld de leadgeneratie audit. Op die manier kunnen we binnen enkele weken al direct een beter resultaat boeken. 

Zo realiseer ik voor jou weer groei

Win door te focussen

De belangrijkste uitdaging voor elk bedrijf is vraag creëren voor jouw product of dienst. Focus op de pijnpunten en het transformatieproces van je klant. Help hem te winnen. 

ICP - Ideal Customer Profile

Haarscherp leg ik vast wie het beste bij jouw bedrijf past – Welk probleem los je op en welk resultaat kan je klant verwachten? 

Markt - Message - Fit

Ik optimaliseer je marketing message en ontwikkelen een verhaallijn die herkenning oproept bij je ICP en we schetsen de transitie naar het ‘beloofde land’.

Verwijder alle frictie

Niet alle content hoeft achter een webformulier geplaatst te worden. We geven een boost in de top of the funnel zodat de leads weer gaan stromen. Ungate je beste content en vertrouw op het effect. 

Herken je dit? 

 ‘Marketing kun je niet verder opschalen zonder groeiproces’

Sales is niet echt tevreden en je weet niet wat te doen?
Op een gegeven moment heb je van alles geprobeerd, maar het lukt je niet door te breken. 
Je bent continu met allerlei marketingtactieken bezig
Een A/B testje, een nieuwsbrief, social media, blogs, een webform, data integratie, advertentie campagnes opzetten, er komt maar geen eind aan…
Marketing zit vast - de performance vertraagd
Hoe meer energie en resources je erin stopt, des te slechter worden de resultaten.
Je zit aan het plafond
Je vraagt je af wat je nog kunt doen om marketing verder op te schalen. De druk vanuit sales en het management neemt alleen maar toe.
De nieuwe campagne moet lukken
Jij en je team hebben er keihard voor gewerkt, maar is de campagne goed genoeg? Gaan we aan de hoge verwachtingen voldoen? 

Mijn werkwijze

Het is mijn missie om krachtige inzichten te bieden die het makkelijk maken om te groeien. Inzichten die inspireren om jullie organisatie & team verder te ontwikkelen.

En door mijn ervaring in marketing maak ik het pad van groei overzichtelijk, zo schets ik de obstakels en mogelijkheden die je te wachten staan.

Een belangrijke rol van een Marketing  Coach is er zijn.  Als veilige basis en met een luisterend oor. Om te horen waar een ander overheen stapt of niet naar omkijkt. Om advies te geven op basis van je ervaring. Om lang genoeg stil te zijn zodat het kwartje bij de ander valt. Met een methodiek om een scherpe analyse te kunnen maken.

Ik creëer scenario’s waarin tastbaar wordt hoe je talent en kracht veel beter kunt inzetten.

Connecting the dots” dus.

Zo gaan we van start

Plan een 1-op-1 gesprek

We inventariseren samen waar het stagneert en hoe we frictie en blokkades in de funnel kunnen verwijderen. We stellen realistische doelen op met als doel marketing structureel verder op te schalen.

 

i

Leerproces activeren

Bij het opschalen is het belangrijk alles wat wel en wat niet werkt goed te documenteren. Hard werken alleen is niet genoeg. Er moet ook een proces komen waarin de ‘learnings’ voor iedereen duidelijk geformuleerd worden.

Samen doelen bepalen

Met het team, het management en met sales communiceren we precies wat de voortgang is en welke successen we hebben geboekt. In ‘no time’ zorgen we ervoor dat we weer in een positieve flow terechtkomen.

1:1 Coaching – Ga Next Level

Ideaal voor Founders en B2B marketing managers die vastzitten en een nieuwe strategische doorbraak zoeken. Schedule een online meeting met mij en ik zorg ervoor dat jij de impasse doorbreekt.

* bij 3 maanden een gratis strategie audit.

€ 595 (p.m.)

Meer details

Scale-Up Demand 1-op-1 Coaching

 • Versnel het opschalen van jouw business
 • Training & Coaching
 • Klankboard
 • Zeker van beslissingen nemen
 • Elke week een online meeting (60-90 min)
 • Voorkom fouten

– Minimaal 3 maanden –

Scale Up Demand – Snel de juiste klanten vinden

Ik geef jouw hele Marketing & Sales organisatie een Boost. Binnen No Time is de performance weer Next level en kun je weer zelfstandig verder. 

* nog 1 plek beschikbaar 

€ 2950 (p.m.)

Meer details

Scale-Up Demand 1-op-1 Coaching

 • Versnel het opschalen van jouw business
 • Groei sneller dan je concurrent
 • Transformeer marketing van leadgeneratie naar demand generatie
 • Bereid je organisatie voor op de nieuwste ontwikkelingen
 • Training & Coaching van je team
 • 8-12 uur per week

– Minimaal 3 maanden –

Marketing Support 🚀

Voor marketeers die nu het beste uit  hun marketing wil halen. Je bent pro actief met marketing bezig maar zoekt verbeteringen om optimaal resultaat te halen. Je twijfelt aan in welke strategie & tactieken je nu zou moeten investeren, je wilt een expert op de achtergrond die jou perfect  ondersteunt. 

€395

Meer details
  • De conversie neemt af, sales klaagt over de kwaliteit van de leads en de werkdruk neemt alleen maar toe.

   Of wil je iets nieuws gaan opzetten en wil je zeker zijn dat jouw strategie klopt? Waar moet ik me nu op richten, denk je. Hoe zorg ik ervoor dat er meer rendement ontstaat en de pipeline van sales optimaal gevuld wordt? 

Creëer eerst vraag, daarna leads

In mijn wekelijkse nieuwsbrief leer ik jouw marketing op te schalen vanuit een demand generation mindset