Visual marketing scale-up proces

door | mrt 7, 2022 | Opschalen | 0 Reacties

Je kunt een marketing-machine bouwen die wel schaalbaar is, maar dat lukt alleen wanneer jouw doelgroep –  boodschap – kanaal – product perfect op elkaar afgestemd zijn. Deze vier pijlers vormen het fundament van jouw marketingstrategie.

 Volledige marketing plannen worden geschreven en besloten op basis van de inzet van tactieken. Meer automations, meer content, meer ads, meer social media…Uiteindelijk neemt de complexiteit dermate toe dat de groei volledig stagneert. 

 

Stappen om Marketing op te schalen

 De belangrijkste uitdaging voor elk bedrijf is vraag creëren voor jouw product of dienst. Focus op de pijnpunten en het transformatie proces van je klant. Help hem te winnen. 

Haarscherp leggen we vast wie het beste door jouw bedrijf past. Welk probleem los je op en welk resultaat kunnen ze daaruit verwachten?

We optimaliseren je message en ontwikkelen een verhaallijn die herkenning oproept bij je ICP en schetsen de transitie naar het ‘beloofde land’

Niet alle content hoeft achter een webform geplaatst te worden. We geven een boost in de top of the funnel zodat de leads weer gaan stromen. Ungate je beste content en vertrouw op het effect. 

Wist je dat: 3% is klaar voor een aankoop – 7% tonen de intentie te willen veranderen – dus informeer en leer de 30% die niet klaar is om te kopen – besteed dus geen aandacht aan de overige 60%.

 

Aldo Wink
Aldo Wink

Ik help marketing op te schalen en groei te versnellen – Demand Generation – B2B Marketing Coach & Trainer – Community builder.